ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Αυστραλία: Πέντε λιοντάρια δραπέτευσαν από τον ζωολογικό κήπο Ταρόνγκα του Σίδνεϊ

Οι υπεύθυνοι έκλεισαν τον ζωολογικό κήπο & χρειάστηκε να ρίξουν βέλος με ηρεμιστικό σε έναν από τους σκύμνους

Αυστραλία: Πέντε λιοντάρια δραπέτευσαν από τον ζωολογικό κήπο Ταρόνγκα του Σίδνεϊ

Συναγερμός σήμανε σε ζωολογικό κήπο της Αυστραλίας όταν πέντε λιοντάρια δραπέτευσαν από τον περίβολό τους.

Τα λιοντάρια, ένα ενήλικο και τέσσερις σκύμνοι, εντοπίστηκαν έξω από το χώρο τους στον ζωολογικό κήπο Ταρόνγκα του Σίδνεϊ περίπου στις 06:30 τοπική ώρα.

Αμέσως οι υπεύθυνοι έκλεισαν τον ζωολογικό κήπο και χρειάστηκε να ρίξουν βέλος με ηρεμιστικό σε έναν από τους σκύμνους, αλλά μέσα σε λίγα λεπτά όλα τα λιοντάρια οδηγήθηκαν πίσω στο χώρο τους, σύμφωνα με εκπρόσωπο, χωρίς να τραυματιστεί ουδείς.

Εξήγηση για την απόδραση δεν δόθηκε, αλλά ο εκτελεστικός διευθυντής του ζωολογικού κήπου, Σάιμον Ντάφι, έκανε λόγο για «σημαντικό περιστατικό», που πρέπει να ερευνηθεί.

Όπως είπε σε τοπικά ΜΜΕ, τα λιοντάρια μπήκαν σε μικρό χώρο δίπλα στον δικό τους, σε απόσταση περίπου 100 μ. από το σημείο όπου παρέμεναν τη νύχτα οι επισκέπτες έμεναν στο ζωολογικό κήπο.

Ο κεντρικός ζωολογικός κήπος ήταν κλειστός εκείνη την στιγμή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ποτέ δεν βγήκαν τα λιοντάρια από αυτήν την [παρακείμενη] περιοχή ή από τον ζωολογικό κήπο Ταρόνγκα», είπε προσθέτοντας ότι η μικρή περιοχή προστατεύεται από φράχτη ύψους δύο μέτρων, που χρησιμοποιείται συνήθως για να κρατά τους ανθρώπους σε απόσταση ασφαλείας και ολόκληρος ο ζωολογικός κήπος περιβάλλεται από έναν περιμετρικό φράκτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.