ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δεύτερο περιστατικό με δάγκωμα οχιάς στο Βόλο – Ένα 7χρονο αγόρι αυτή τη φορά

Δάγκωσε το παιδί όταν βγήκε μέσα από το αυτοκίνητο

Δεύτερο περιστατικό με δάγκωμα οχιάς στο Βόλο – Ένα 7χρονο αγόρι αυτή τη φορά

Μετά το περιστατικό με την 4χρονη στον Βόλο, ένα 7χρονο αγόρι δέχθηκε επίθεση από οχιά στη Θεσπρωτία.

Σύμφωνα με το Star, το νέο περιστατικό έγινε στην Παραμυθιά, όταν ο επτάχρονος Θοδωρής δέχθηκε το δάγκωμα της οχιάς όταν γυρνούσε στο σπίτι του, με συγγενείς του.

Πιο συγκεκριμένα, η οχιά δάγκωσε το παιδί όταν βγήκε μέσα από το αυτοκίνητο.

Η θεία του παιδιού είπε: «Φωνάζει το παιδί “με δάγκωσε φίδι”. Εκείνη τη στιγμή σοκαριστήκαμε και τι να δούμε, μια οχιά είχε δαγκώσει το παιδί. Έκλαιγε, φώναζε και πόναγε. Έδεσα τον αστράγαλο του με το λουράκι που κρατάω το κινητό μου και πάτησα επίμονα εκεί που ήταν τα δοντάκια. Αυτό βοήθησε».

Μεταφέρθηκε στο Χατζηκώστα ο επτάχρονος

Ο επτάχρονος, υποφέροντας από τον πόνο και ενώ ήταν τρομοκρατημένος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από την Παραμυθιά στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το παιδί έχει διαφύγει τον κίνδυνο, είναι πρησμένο το ποδαράκι του και φοβάται. Δεν έκαναν αντιοφικό ορό, το ζήτησαν από το Πανεπιστημιακό. Τον έχουν εδώ, δεν χρειάζεται ακόμη» είπε ο πατέρας του 7χρονου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.