ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Διατάχθηκε έρευνα για τον τραγικό θάνατο ζώων σε καταφύγιο που κάηκε στο Λαγονήσι

Την έρευνα ανέλαβε να διενεργήσει η αντεισαγγελέας Παναγιώτα Λαμπρινάκου

Διατάχθηκε έρευνα για τον τραγικό θάνατο ζώων σε καταφύγιο που κάηκε στο Λαγονήσι

Ποινική έρευνα διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών με αφορμή καταγγελίες αλλά και εκατοντάδες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που αφορούσαν τον τραγικό θάνατο που βρήκαν ζώα σε ιδιωτικό καταφύγιο στο Λαγονήσι.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αθηνών Αντώνιος Ελευθεριάνος μετά τη βροχή καταγγελιών για τις συνθήκες θανάτου των άτυχων ζώων, ζήτησε να διερευνηθούν οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες κάηκε το καταφύγιο που τα φιλοξενούσε, όταν η πυρκαγιά που ξέσπασε την προηγούμενη Δευτέρα στον Νέο Κουβαρά της Νοτιοανατολικής Αττικής έφτασε ως το Λαγονήσι, τη Σαρωνίδα και την Ανάβυσσο κατακαίοντας ότι έβρισκε και προκαλώντας απώλειες σε ζώα και σε περιουσίες.

Την έρευνα ανέλαβε να διενεργήσει η αντεισαγγελέας Παναγιώτα Λαμπρινάκου, η οποία και θα ζητήσει όλα τα στοιχεία για τη διαβίωση των άτυχων ζώων και κυρίως αν υπήρχε στο χώρο του καταφύγιου κατά τον χρόνο της πυρκαγιάς άτομο για να συνδράμει στη διάσωσή τους.

Οι πυροσβέστες έσωσαν κι άλλα ζώα πέρα από αυτά του καταφυγίου, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω ενδεικτικό βίντεο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.