Εκπληκτικό θέαμα στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ – Πάγωσε ο φάρος στη λίμνη (φώτο-βίντεο)

Σε λίγα λεπτά μπορεί κάποιος να πάθει κρυοπαγήματα εάν μείνει σε εξωτερικό χώρο

Εκπληκτικό θέαμα στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ – Πάγωσε ο φάρος στη λίμνη (φώτο-βίντεο)

Ένα εκπληκτικό θέαμα κατέγραψε drone στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, όπου η χιονοθύελλα συνεχίζει να πλήττει τη χώρα.

Ο Nathan Voytovick, ο οποίος έχει τη σελίδα Nate’s Dronography στο Facebook, ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει τη λίμνη του Μίσιγκαν στην περιοχή Saint Joseph να έχει παγώσει και τον φάρο να έχει καλυφθεί με χιόνι και να έχουν σχηματιστεί σταλακτίτες.

Οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο Facebook:

Η πρωτοφανής χιονοθύελλα σαρώνει τις ΗΠΑ, με τον αριθμό των νεκρών να αυξάνεται. Συγκεκριμένα, οι νεκροί από το πολικό ψύχος έχουν φτάσει στους 55, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά έκαναν Χριστούγεννα χωρίς ρεύμα.

Οι εικόνες από την χιονοθύελλα είναι σοκαριστικές, αφού σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (NWS) σε λίγα λεπτά μπορεί κάποιος να πάθει κρυοπαγήματα εάν μείνει σε εξωτερικό χώρο.

Η σύσταση για αποφυγή των μετακινήσεων είναι ισχυρή, ενώ όποιος αποφασίζει να κυκλοφορήσει έξω πρέπει να είναι ντυμένος όσο το δυνατόν πιο πολύ για να αποφύγει τα χειρότερα.

Οι πολιτείες που έχουν πληγεί περισσότερο είναι: Κολοράντο, Ιλινόι, Κάνσας, Κεντάκι, Μίτσιγκαν, Μιζούρι, Νεμπράσκα, Νέα Υόρκη, Οχάιο, Οκλαχόμα, Τενεσί, Γουισκόνσιν, με τα περισσότερα προβλήματα να εμφανίζονται στη Νέα Υόρκη.

Το σκηνικό είναι χαοτικό με εγκαταλελειμμένα οχήματα θαμμένα μέσα στο χιόνι όπως ακόμα και σπίτια και επιχειρήσεις.

Εντολή ανάπτυξης της Εθνοφρουράς έδωσε η κυβερνήτρια της πολιτείας της Νέας Υόρκης Κάθι Χόκουλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχω δει όλες τις μεγάλες χειμερινές καταιγίδες των 60 τελευταίων ετών», είπε. «Αυτή εδώ είναι η χειρότερη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.