ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φλόριντα: Για φόνο κατηγορείται ο πατέρας 2χρονου αγοριού που βρέθηκε στο στόμα αλιγάτορα (φώτο)

Ο αλιγάτορας υπέστη ευθανασία

Φλόριντα: Για φόνο κατηγορείται ο πατέρας 2χρονου αγοριού που βρέθηκε στο στόμα αλιγάτορα (φώτο)

Κατηγορίες για ανθρωποκτονία απαγγέλθηκαν σε έναν άνδρα στη Φλόριντα, μετά τον εντοπισμό της σορού του δίχρονου γιου του στο στόμα ενός αλιγάτορα.

Το αγόρι, ονόματι Τέιλεν Μόσλεϊ, αγνοείτο από την περασμένη Πέμπτη, την ίδια μέρα που εντοπίστηκε η σορός της μητέρας του, της 20χρονης Πασούν Τζέφερι με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, στο διαμέρισμά της στο Σεντ Πέτερσμπουργκ της Φλόριντα γύρω στις 14:30 τοπική ώρα.

Αστυνομικοί ερεύνησαν την περιοχή και βρήκαν τη σορό του αγοριού στη λίμνη Ματζιόρε, αφού κάποιος ειδοποίησε τις Αρχές ότι είδε κάτι να εξέχει από το στόμα ενός αλιγάτορα. Ο δίχρονος Τέιλεν Μόσλεϊ

Πυροβόλησαν προς τον αλιγάτορα, ο οποίος άφησε ό,τι είχε στο στόμα του, για να ανακαλύψουν οι αστυνομικοί ότι επρόκειτο για την άθικτη σορό του αγοριού. Ο αλιγάτορας υπέστη ευθανασία.

Ο πατέρας του αγοριού, ο 21χρονος Τόμας Μόσλεϊ, συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τους φόνους του γιου του και της Τζέφερι. Σύμφωνα με την αστυνομία αυτός ήταν που οδήγησε το παιδί του στο σημείο.

Ο Μόσλεϊ, όπως αναφέρει μια από τις ένορκες καταθέσεις, φέρεται να «πέταξε ή να έβαλε» το αγόρι στη λίμνη προκαλώντας του «θανάσιμα τραύματα», που επέφεραν τον θάνατό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.