ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φλόριντα: Καρχαρίας επιτέθηκε σε 10χρονη – «Έδωσα μάχη – Τον κλώτσησα και απομακρύνθηκα»

«Λείπει ένα κομμάτι από το πόδι της»

Φλόριντα: Καρχαρίας επιτέθηκε σε 10χρονη – «Έδωσα μάχη – Τον κλώτσησα και απομακρύνθηκα»

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε η 10χρονη Τζασμίν Κάρνεϊ στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν την ώρα που κολυμπούσε σε ακτή της περιοχής, δέχθηκε επίθεση από έναν καρχαρία.

«Έδωσα μάχη με καρχαρία και κέρδισα», είπε η Τζασμίν στο NBC.

«Καθώς κολυμπούσα, κάτι με άρπαξε. Φαινόταν αρκετά μεγάλο και γκρίζο. Με πονούσε, οπότε το κλώτσησα και απομακρύνθηκα», πρόσθεσε.

Η γιαγιά της μικρής περιέγραψε: «Ήρθε τρέχοντας στην παραλία και ούρλιαζε ότι κάτι την δάγκωσε. Είδα να τρέχει το αίμα και τότε κάλεσα τον ναυαγοσώστη».

Η 10χρονη μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα στο δεξί της πόδι. «Λείπει ένα κομμάτι από το πόδι της», είπε ο χειρουργός του νοσοκομείου. Η Τζασμίν θα χρειαστεί 1-2 μήνες για να αναρρώσει πλήρως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.