ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φλόριντα: Ψαράς βούτηξε τα χέρια του στα νερά και τον… τράβηξε καρχαρίας (βίντεο)

Το παρ’ ολίγον μοιραίο περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή

Φλόριντα: Ψαράς βούτηξε τα χέρια του στα νερά και τον… τράβηξε καρχαρίας (βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τη τρομακτική στιγμή, όπου ένας καρχαρίας δάγκωσε στο χέρι έναν ψαρά και τον τράβηξε στα θολά νερά του υγροβιότοπου των Έβεργκλεϊντς στη Φλόριντα.

Το παρ’ ολίγον μοιραίο περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή όταν ο ψαράς έσκυψε για να ξεπλύνει τα χέρια του στο νερό, αγνοώντας την προειδοποίηση του φίλου του.

-«Εγώ δεν θα έβαζα τα χέρια μου εκεί μέσα», ακούγεται να λέει μια φωνή στο βίντεο.

-«Για δύο δευτερόλεπτα δεν θα συμβεί κάτι», απαντά ο ψαράς σκύβοντας στην άκρη του σκάφους και βάζοντας τα χέρια του στο νερό.

Την ίδια ακριβώς στιγμή ένας καρχαρίας πετάγεται, τον δαγκώνει στο δεξί του χέρι και τον τραβά στο νερό, ενώ ακούγονται οι κραυγές αγωνίας του.

Άγνωστο για ποιο λόγο ο καρχαρίας θα τον αφήσει κι ο ψαράς προσπαθεί να γαντζωθεί στο σκάφος με το τραυματισμένο χέρι του.

«Πιάστον, πιάστον!», φωνάζει πανικόβλητος ο φίλος του, ενώ ένα τρίτο άτομο στο σκάφος ακούγεται να λέει: «Θεέ μου!»

Τελικά ο ψαράς κατάφερε να ανεβεί στο σκάφος κι οι φίλοι του τον μετέφεραν στην ακτή όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από φύλακες του υδροβιότοπου, προτού μεταφερθεί με ελικόπτερο της Πυροσβεστικής του Μαϊάμι-Ντέιτ σε νοσοκομείο.

Ο φίλος του ψαρά, Μάικλ Ρούσο, που κατέγραψε την επίθεση του καρχαρία, ανέβασε το βίντεο στο Instagram για να προειδοποιήσει άλλους να μην ρισκάρουν όταν βρίσκονται στα Έβεργκλεϊντς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι καρχαρίες δεν αστειεύονται στα Έβεργκλεϊντς και δεν είναι υπερβολικές οι προειδοποιήσεις να μη βάζουμε τα χέρια μας στο νερό. Πάρτε το αυτό σαν μάθημα και κρατείστε τα χέρια σας μακριά απ’ το νερό, γιατί αυτό θα μπορούσε να είχε αποτραπεί», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.