Φωκίδα: Δελφίνια έδωσαν «παράσταση» μπροστά σε δεκάδες λουόμενους (βίντεο)

Το απολαυστικό στιγμιότυπο ανέβασε στο Facebook χρήστης του διαδικτύου

Φωκίδα: Δελφίνια έδωσαν «παράσταση» μπροστά σε δεκάδες λουόμενους (βίντεο)

Μπροστά σε ένα μοναδικό θέαμα βρέθηκαν δεκάδες παραθεριστές που έτυχε να κάνουν το μπάνιο του σε παραλία της Φωκίδας, όταν δελφίνια άρχισαν να «χορεύουν» χωρίς να ενοχλούνται από την παρουσία των ανθρώπων.

Βίντεο που ανέβασε χρήστης του διαδικτύου στο Facebook δείχνει ένα κοπάδι δελφινιών να κολυμπά και να κάνει φιγούρες στη θάλασσα του Μεδεώνα Φωκίδας, χωρίς να ενοχλούνται από την ανθρώπινη παρουσία.

Μικροί και μεγάλοι παρακολουθούν με θαυμασμό το παιχνίδι των δελφινιών. Στο βίντεο διακρίνεται και ένας κολυμβητής να κατευθύνεται προς το μέρος των δελφινιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.