ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κακοκαιρία στην Εύβοια: Χωρίς ρεύμα και νερό έμεινε ο οικισμός Μακρυμάλλη από πτώσεις δέντρων

Κακοκαιρία στην Εύβοια: Χωρίς ρεύμα και νερό έμεινε ο οικισμός Μακρυμάλλη από πτώσεις δέντρων

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε το «κύμα» κακοκαιρίας στην Εύβοια και συγκεκριμένα στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων.

Συγκεκριμένα τις πρώτες πρωινές ώρες σημειώθηκαν πτώσεις δέντρων από την κακοκαιρία με αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση και το νερό στην περιοχή του οικισμού Μακρυμάλλη.

Άμεσα κινητοποιήθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς σε συνεργασία με μηχανήματα της ΔΕΗ αλλά και του δήμου που βρίσκονταν σε επιφυλακή λόγω της κακοκαιρίας και απομάκρυναν τα δέντρα έτσι ώστε να μπορούν τα συνεργεία της ΔΕΗ να επιδιορθώσουν τις βλάβες που προκλήθηκαν.

Αυτή την ώρα έχει αποκατασταθεί τόσο η ηλεκτροδότηση όσο και το νερό στην περιοχή.

Σύμφωνα με το meteo.gr βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σήμερα, Πέμπτη, σε αρκετές περιοχές, με τα φαινόμενα να είναι τοπικά έντονα. Στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί αποτυπώνεται ο εκτιμώμενος αθροιστικός υετός κατά τη διάρκεια της Πέμπτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.