ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Έρχεται πενθήμερο βροχών – Πώς θα κινηθεί ο αεροχείμαρρος (βίντεο)

Αλυσιδωτά βαρομετρικά χαμηλά έρχονται τις επόμενες μέρες

Έρχεται πενθήμερο βροχών – Πώς θα κινηθεί ο αεροχείμαρρος (βίντεο)

Βροχερός αναμένεται να είναι ο καιρός τις επόμενες πέντε ημέρες, λόγω διαδοχικών βαρομετρικών χαμηλών.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του για την επερχόμενη κακοκαιρία το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών / meteo.gr, βροχές και καταιγίδες αναμένονται τις επόμενες ημέρες έως την Τρίτη καθώς διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά θα σαρώσουν την χώρα μας από τα δυτικά προς τα ανατολικά ως αποτέλεσμα της ατμοσφαιρικής κυκλοφορίας πάνω από την Ευρώπη και της κίνησης του αεροχειμάρρου όπως αναφέραμε στην ανακοίνωση της Πέμπτης 25 Νοεμβρίου.

Για σήμερα, Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021, αναμένουμε βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τα φαινόμενα στα δυτικά και στα βορειοανατολικά αναμένεται να είναι τοπικά έντονα και να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Από τις απογευματινές ώρες και σταδιακά από τα δυτικά προς τα ανατολικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν εκτός απο τα βορειοδυτικά και τα βορειοανατολικά τμήματα όπου οι τοπικές βροχές και καταιγίδες θα διατηρηθούν και κατα τις βραδινές ώρες.

Ποιες περιοχές θα πλήξει η κακοκαιρία

Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζονται οι βροχές από το προγνωστικό μοντέλο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών έως το βράδυ της Κυριακής 28 Νοεμβρίου 2021:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.