ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηλεία: Εκτεταμένες καταστροφές από ανεμοστρόβιλο που «χτύπησε» την περιοχή (βίντεο)

Θερμοκήπια καταστράφηκαν και δέντρα ξεριζώθηκαν

Ηλεία: Εκτεταμένες καταστροφές από ανεμοστρόβιλο που «χτύπησε» την περιοχή (βίντεο)

Εκτεταμένες καταστροφές σε θερμοκήπια προκάλεσε ανεμοστρόβιλος σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή της Δήμητρας Βαρθολομιού στην Ηλεία.

Νωρίς το πρωί της Κυριακής, ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών και η Πολιτική Προστασία του Δήμου Πηνειού να συνδράμουν για την απομάκρυνση δέντρων και κλαδιών που έπεσαν στο δρόμο και τον απέκλεισαν σε μήκος 100 μέτρων.

Παράλληλα, όπως διαπιστώθηκε και από το ρεπορτάζ του ilialive.gr, καταστροφές έχουν προκληθεί σε καλλιέργειες κολοκυθιού σε θερμοκήπια που διέλυσε ο ανεμοστρόβιλος.

Στο σημείο βρέθηκε και ο δήμαρχος Πηνειού, Ανδρέας Μαρίνος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.