ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σώθηκαν άλλα 4 παιδιά στην Ταϊλάνδη – Απομένουν άλλα 4 – Όλα δείχνουν ότι θα έχουμε αίσιο τέλος (upd3)

Σώθηκαν άλλα 4 παιδιά στην Ταϊλάνδη – Απομένουν άλλα 4 – Όλα δείχνουν ότι θα έχουμε αίσιο τέλος (upd3)

(Ανανέωση – Αρχικό κείμενο 12:50):

Συνολικά από το πρωί έχουν απεγκλωβισθεί 4 παιδιά αφού το Reuters ανακοίνωσε την διάσωση και 8ου παιδιού!

Πριν από λίγο είχε γίνει γνωστό ότι είχαν απεγκλωβιστεί επτά συνολικά παιδιά

https://twitter.com/jamesmassola/status/1016275889762340864

Απομένουν άλλα τέσσερα συν τον προπονητή τους, έξι άτομα στο σύνολο

—————————————————————————-

Oι διασώστες μετέφεραν με φορείο σε ασθενοφόρο το πρώτο από τα υπόλοιπα παιδιά που παρέμεναν εγκλωβισμένα στο πλημμυρισμένο σπήλαιο της Ταϊλάνδης, όπως δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο Reuters.

Η δεύτερη φάση της επιχείρησης απεγκλωβισμού των 12 παιδιών και του προπονητή τους από το πλημμυρισμένο συγκρότημα σπηλαίων Ταμ Λουάνγκ της Ταϊλάνδης ξεκίνησε σήμερα στις 11πμ τοπική ώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Xθες απεγκλωβίστηκαν τέσσερα από τα 12 παιδιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.