ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κινδύνευσαν μαθητές στο Ίλιον από την κακοκαιρία – Ξεριζώθηκε δέντρο στα πόδια τους

Κινδύνευσαν μαθητές στο Ίλιον από την κακοκαιρία – Ξεριζώθηκε δέντρο στα πόδια τους

Τα χειρότερα γλίτωσαν μαθητές σε Λύκειο, όταν δέντρο κόπηκε εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων και έπεσε στον δρόμο

Αναστάτωση προκλήθηκε πριν από λίγο, σε Λύκειο του Ίλιον, όταν μαθητές την ώρα που κατευθύνονταν στον χώρο του σχολείου ήρθαν αντιμέτωποι με ένα δέντρο που κυριολεκτικά ξεριζώθηκε και έπεσε πάνω στα πόδια τους. Όπως ήταν αναμενόμενο, προκλήθηκε πανικός με αποτέλεσμα μαθητές και καθηγητές να σπεύδουν να βοηθήσουν τα διερχόμενα παιδιά, φοβούμενοι μήπως έχει προκληθεί κάποιος τραυματισμός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το δέντρο έπεσε πάνω στο δρόμο, σε μία ώρα αιχμής αφού γονείς και παιδιά κατευθύνονται εκείνη την ώρα στα σχολεία όλης της χώρας.Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει ενημέρωση για τραυματισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.