ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ρέθυμνο: Ναύτης έπεσε από καράβι λόγω κακοκαιρίας – Την ώρα που προσπαθούσε να δέσει τους κάβους

Ρέθυμνο: Ναύτης έπεσε από καράβι λόγω κακοκαιρίας – Την ώρα που προσπαθούσε να δέσει τους κάβους

Το ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα όταν ένας ναύτης σε φορτηγό καράβι, προσπαθώντας να δέσει τους κάβους, φτάνοντας το καράβι στο λιμάνι Ρεθύμνου, έπεσε στη θάλασσα, προφανώς από την σφοδρή κακοκαιρία και τους ανέμους.

Αμέσως έγινε αντιληπτός και δόθηκε σήμα στο λιμεναρχείο Ρεθύμνου να συνδράμει. Μετά από τιτάνια προσπάθεια, γιατί τα ρεύματα της θάλασσας έσπρωχναν τον ναύτη προς τα μέσα, με τη συνδρομή σκάφους του λιμεναρχείου Ρεθύμνου, αλλά και με σωσίβια που είχαν ρίξει οι συνεργάτες του ναύτη από το καράβι του, ο άνθρωπος βγήκε στη στεριά και άμεσα μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου για εξετάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπήρχε μάλιστα η πληροφορία ότι ο ναύτης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ωστόσο η κατάσταση του , τη δεδομένη στιγμή είναι πολύ καλή και δεν διατρέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο, δίνοντας τέλος σε μια πραγματικά απίστευτη περιπέτεια τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.