ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Βρέθηκαν τα πρώτα ημιδιάφανα βατράχια – Δείτε τις άκρως εντυπωσιακές φωτογραφίες

Βρέθηκαν τα πρώτα ημιδιάφανα βατράχια – Δείτε τις άκρως εντυπωσιακές φωτογραφίες

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες από ένα σπάνιο είδος βατράχων με ημιδιάφανο δέρμα που εντοπίστηκε στη Βολιβία για πρώτη φορά εδώ και 18 χρόνια. Μάλιστα, τα εν λόγω βατράχια, που αποκαλούνται «γυάλινα» βρέθηκαν σε ένα εθνικό πάρκο της χώρας νωρίτερα μέσα στον Ιανουάριο, ωστόσο μόλις πριν από λίγες ημέρες η είδηση έγινε γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρει σε σχετικό του δημοσίευμα το BBC, το συγκεκριμένο είδος βατράχων ζυγίζει 70-80 γραμμάρια και έχει μήκος 19-24 mm. Συνήθως, εντοπίζεται στην Κεντρική και Νότια Αμερική και το δέρμα τους είναι ημιδιάφανο σε τέτοιο βαθμό ώστε φαίνονται πεντακάθαρα τα όργανά τους μέσα από την κοιλιά τους.
https://twitter.com/thenerdyderma/status/1220655941055475713

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ερευνητές βρήκαν τα τρία «γυάλινα» βατράχια στο πάρκο Εθνικό Πάρκο «Carrasco», στα πλαίσια της αποστολής τους να διασώσουν αμφίβια και ερπετά των οποίων το περιβάλλον βρίσκεται σε κίνδυνο και επισημαίνουν ότι το συγκεκριμένο είδος βατράχων θεωρείται από τα πιο χαρισματικά στον κόσμο.
https://twitter.com/JeffG181/status/1222023987250622464

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.