ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στην… πένα: Τα αθηναϊκά περιστέρια με το «fabulous» κούρεμα (βίντεο)

Στην… πένα: Τα αθηναϊκά περιστέρια με το «fabulous» κούρεμα (βίντεο)

Αυτά τα περιστέρια είναι πολύ διαφορετικά από τα πιο χαρακτηριστικά πτηνά της Αθήνας, που συνηθίζουμε να βλέπουμε στους πεζόδρομους της πόλης και στις βεράντες των διαμερισμάτων μας. Πολλές γενιές προσεκτικής εκτροφής είχαν ως αποτέλεσμα να αναπτυχθεί μια εντυπωσιακή φυλή πτηνών, με σγουρό φτέρωμα που θα ζήλευε ακόμα και ένα πολυτελές κομμωτήριο.

Απόγονοι των αγριοπερίστερων των βράχων (Columba livia), είναι ελαφρώς μεγαλύτερα σε μέγεθος από τα ημίαιμα περιστέρια και έχουν ποικιλία χρωμάτων όπως λευκό, μαύρο, καφέ και ασημί. Ανήκουν επίσης στις φυλές των εξημερωμένων, οικόσιτων περιστεριών – ένας ακόμη λόγος που δεν θα τα συναντήσουμε στις βόλτες μας στην Αθήνα.

Δείτε τα στο παρακάτω βίντεο:

https://www.instagram.com/p/B9JSqDlp_21

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.