Καρδίτσα: Οι Ένοπλες Δυνάμεις θα μοιράζουν καθημερινά 700 μερίδες φαγητό σε όσους έχουν πληγεί από την κακοκαιρία

Καρδίτσα: Οι Ένοπλες Δυνάμεις θα μοιράζουν καθημερινά 700 μερίδες φαγητό σε όσους έχουν πληγεί από την κακοκαιρία

Oι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας αποφάσισαν την παροχή 700 μερίδων φαγητού για τη σίτιση των πληγέντων στην περιοχή της Καρδίτσας.

Όπως σημειώνεται στην εν λόγω απόφαση, κατόπιν των έντονων καιρικών φαινομένων και καταστροφών, στο πλαίσιο συνδρομής των Ενόπλων Δυνάμεων και μετά από προφορική διαταγή της Ιεραρχίας, ελήφθη η απόφαση για παροχή σίτισης μέρους των πληγέντων στον δήμο της Καρδίτσας.

Το έργο της οργάνωσης και εκτέλεσης της διαδικασίας παρασκευής των 700 μερίδων φαγητού ανατίθεται στις μονάδες φρουράς της Λάρισας και στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών, με έδρα τα Τρίκαλα.

Με μέτρα λόγω κορωνοϊού η διάθεση του φαγητού

Η διάθεση δυο μερίδων φαγητού (γεύμα και δείπνο) στους πληγέντες θα γίνεται καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας, στις 2 το μεσημέρι και στις 6.30 το απόγευμα, αντίστοιχα. Για την αποφυγή συνωστισμού λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, όπως γίνεται σαφές, θα λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα, ενώ το φαγητό θα διατίθεται σε σκεύη μιας χρήσης.

Τι θα περιλαμβάνει το ημερήσιο πρόγραμμα σίτισης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην απόφαση μάλιστα καταγράφεται και το ημερήσιο πρόγραμμα σίτισης που περιλαμβάνει:

  • τη Δευτέρα μακαρόνια με σάλτσα,
  • την Τρίτη μπιφτέκι,
  • την Τετάρτη σπετζοφάι,
  • την Πέμπτη κοτομπουκιές,
  • την Παρασκευή φασόλια γίγαντες,
  • το Σάββατο κοτόπουλο με κριθαράκι
  • την Κυριακή μπριτζόλα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.