ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κρήτη: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στο Ηράκλειο – Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια (φώτο – βίντεο)

Κρήτη: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στο Ηράκλειο – Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια (φώτο – βίντεο)

H κακοκαιρία έπληξε την Κρήτη και ειδικότερα το Ηράκλειο, όπου οι εικόνες μετά την ισχυρή βροχόπτωση προκαλούν τεράστιο προβληματισμό.

Μετά τις καταστροφές στις καλλιέργειες από τη χαλαζόπτωση, τα ξημερώματα της Τρίτης, από το πρωί πλημμυρικά φαινόμενα καταγράφονται σε μεγάλο τμήμα του Ηρακλείου. Κλειστή παρέμεινε το πρωί η παραλιακή λεωφόρος, αφού τα νερά είχαν μετατρέψει τον δρόμο σε λίμνη, ενώ από τις 12 το μεσημέρι κλειστός είναι και ο κόμβος της Νέας Αλικαρνασσού, όπου αυτοκίνητα έχουν εγκλωβιστεί μέσα στο νερό που ξεπερνάει τα 80 εκατοστά.

Όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, κλειστή τα τελευταία λεπτά είναι και η λεωφόρος Ικάρου, στο τμήμα προς Αεροδρόμιο. Στην Ανάληψη Χερσονήσου, οικογένειες έχουν εγκλωβιστεί στα σπίτια τους λόγω του νερού, ενώ και στην περιοχή του Καρτερού, οι δρόμοι είναι απροσπέλαστοι.

Εκκληση να παραμείνουν οι δημότες στα σπίτια τους

Πρόκειται για ένα πρωτοφανές φαινόμενο, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου Γιώργος Τσικαλάς που κάλεσε τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους, μέχρι να περάσει το φαινόμενο. «Θα υπάρξει πρόβλημα πολύ μεγάλο και οι πολίτες πρέπει να παραμείνουν στα σπίτια τους, για να μην έχουμε κάποια τραγική εξέλιξη» επισήμανε.

Λόγω των πλημμυρισμένων δρόμων και τη διακοπή της κυκλοφορίας σε κάποια σημεία, σημειώνονται δυσκολίες στην κυκλοφορία των οχημάτων κυρίως προς το Αεροδρόμιο ή ακόμη και πάνω στην εθνική οδό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.