ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φίδι επιτίθεται σε σκαντζόχοιρο – Η μάχη και η ανατροπή με τον νικητή (βίντεο)

Φίδι επιτίθεται σε σκαντζόχοιρο – Η μάχη και η ανατροπή με τον νικητή (βίντεο)

Ένα μήνυμα μ’ έναν ιδιαίτερο τρόπο θέλησε να περάσει ένας δασοφύλακας, ο οποίος ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και άμεσα έγινε viral. Βλέπετε, χρησιμοποίησε ως παράδειγμα τη «μάχη» ενός φιδιού μ’ έναν σκαντζόχοιρο.

Το μήνυμα του δασοφύλακα από την Ινδία ήταν για τη δύναμη που κρύβει κάθε άνθρωπος μέσα του και πώς πρέπει να την χρησιμοποιεί. Στο βίντεο, το φίδι φαίνεται πως έχει στριμώξει τον σκαντζόχοιρο σε μία γωνία. Ωστόσο, κάθε φορά που προσπαθεί να του επιτεθεί, αυτός γυρίζει την πλάτη που είναι γεμάτη αγκάθια, με αποτέλεσμα να υποχωρεί το ερπετό.

«Μάθε πόσο δυνατός είσαι και χρησιμοποίησε τη δύναμή σου τη σωστή στιγμή. Οι σκαντζόχοιροι γνωρίζουν πώς να το κάνουν και μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε θηρευτή», ήταν το μήνυμα του δασοφύλακα και άμεσα έγινε viral.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.