ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Προβλήματα από την κακοκαιρία στις Φιλιάτες Θεσπρωτίας – Απεγκλωβίστηκαν από αυτοκίνητο τέσσερα άτομα

Προβλήματα από την κακοκαιρία στις Φιλιάτες Θεσπρωτίας – Απεγκλωβίστηκαν από αυτοκίνητο τέσσερα άτομα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία που αναμένεται να επηρεάσει πολλές περιοχές της χώρας.

Την Τρίτη αργά το απόγευμα ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή Σκάλα του Δήμου Φιλιατών Θεσπρωτίας, λόγω υψηλής στάθμης νερού, μετά τις ισχυρές βροχές που είχαν σαν αποτέλεσμα την υπερχείλιση του ποταμού Καλαμά. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο epirusgate. gr, στην περιοχή επιχείρησαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα.

Κατά την ίδια πηγή, τα πλημμυρικά φαινόμενα από την υπερχείλιση του Καλαμά είναι έντονα και ήδη οι ζημιές που έχουν προκληθεί σε σπίτια, αγροτικές εγκαταστάσεις και καλλιέργειες μεγάλες.

Τα τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Θύαμις ή Θύαμης ή Καλαμάς είναι ο μεγαλύτερος ποταμός της Ηπείρου και ο έβδομος μεγαλύτερος της Ελλάδας. Θύαμις είναι το αρχαίο όνομά του, ενώ Καλαμάς αποκαλούνταν στο παρελθόν ο μεγαλύτερος παραπόταμός του, αλλά με το πέρασμα του χρόνου οι δύο ονομασίες ταυτίστηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.