ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πρωτοφανές: Ανεμοστρόβιλος «χτύπησε» την παραλία Νέων Μουδανιών – Τραυματίστηκε μια γυναίκα στο κεφάλι (φώτο)

Πρωτοφανές: Ανεμοστρόβιλος «χτύπησε» την παραλία Νέων Μουδανιών – Τραυματίστηκε μια γυναίκα στο κεφάλι (φώτο)

Αναστάτωση επικράτησε σήμερα Κυριακή στην παραλία Νέων Μουδανιών, καθώς την «χτύπησε» ανεμοστρόβιλος ενώ ήταν γεμάτη από λουόμενους.

Από τον ανεμοστρόβιλο προκλήθηκαν υλικές ζημιές ζημιές σε κατασκευές και beach bars στην περιοχή του ναυαγοσώστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών για να της παρασχεθούν πρώτες βοήθειες.

Οι ανεμοστρόβιλοι στη στη Χαλκιδική δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο, αφού έχουν παρατηρηθεί και στο παρελθόν.

Πριν τέσσερα χρόνια υδροστρόβιλος χτύπησε τη Σίβηρη. Τον Αύγουστο του 2019 ένας εντυπωσιακός υδροστρόβιλος σχηματίστηκε στη Χαλκιδική, μεταξύ της θαλάσσιας περιοχής της Αμμουλιανής και της Σιθωνίας.

Επίσης τον Οκτώβριο του 2020 ανεμοστρόβιλος προκάλεσε μεγάλες ζημίες στον Νέο Μαρμαρά. Από το φαινόμενο που χτύπησε την περιοχή στις 6 το πρωί καταστράφηκαν σκέπες σπιτιών, αυτοκίνητα, ενώ οι δρόμοι γέμισαν μπάζα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.