ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ανεμοστρόβιλος «σάρωσε» τη Ρόδο: Ξεριζώθηκαν δέντρα – Ζημιές στην περιοχή της Νέας Μαρίνας (φώτο-βίντεο)

Έκλεισε τμήμα του δρόμου προς Άντονι Κουίν και Λαδικό

Ανεμοστρόβιλος «σάρωσε» τη Ρόδο: Ξεριζώθηκαν δέντρα – Ζημιές στην περιοχή της Νέας Μαρίνας (φώτο-βίντεο)

Το νησί της Ρόδου «σάρωσε» το βράδυ της Δευτέρας (12/2) ένας ανεμοστρόβιλος, ο οποίος προκάλεσε ζημιές στο βόρειο τρίγωνο του νησιού και συγκεκριμένα από την περιοχή της Καλλιθέας έως και την περιοχή του Ζέφυρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», ο ισχυρός ανεμοστρόβιλος ξερίζωσε ή έσπασε κλαδιά από μεγάλα δέντρα, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και στη περιοχή της Νέας Μαρίνας.

Στα διάφορα σημεία που προκλήθηκαν οι ζημιές, βρίσκονται στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου που επιχειρούν αυτή την ώρα.

Το πέρασμα ανεμοστρόβιλου έγινε αισθητό και από την περιοχή του Λαδικού έχοντας ως αποτέλεσμα να ξεριζωθούν αρκετά δέντρα και να κλείσει τμήμα του δρόμου προς Άντονι Κουίν και Λαδικό.

Στη σημείο βρίσκονται αυτή την ώρα οι αρμόδιες υπηρεσίες επιχειρώντας το άνοιγμα του δρόμου με την απομάκρυνση των δέντρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.