ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ανησυχία με τον σεισμό των 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά της Μεσσηνίας -Έγινε αισθητός μέχρι την Κάτω Ιταλία

Σε αυξημένη ετοιμότητα έχουν τεθεί οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες

Ανησυχία με τον σεισμό των 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά της Μεσσηνίας -Έγινε αισθητός μέχρι την Κάτω Ιταλία

Ύστερα από την σεισμική δόνηση των 5,7 Ρίχτερ που καταγράφηκε σήμερα (29/3), 239 χλμ. ΔΝΔ των Αθηνών, σε θαλάσσιο χώρο 14 χλμ. Α των Στροφάδων, υπήρξε κινητοποίηση των δυνάμεων της Πολιτικής Προστασίας στην ευρύτερη περιοχή.

Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Αχαΐα, την Ηλεία, την Μεσσηνία, σε άλλες περιοχές της Πελοποννήσου, αλλά και στην Αθήνα.

Μέχρι στιγμής το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος δεν έχει λάβει κλήσεις και δεν έχουν αναφερθεί ζημιές σε κτίρια, ενώ πραγματοποιούνται περιπολίες από όλες τις δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας στην ευρύτερη περιοχή της σεισμικής δόνησης.

Σε αυξημένη ετοιμότητα έχουν τεθεί οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της ΠΕΠΥΔ Ιονίων Νήσων, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου καθώς και η 6η Ε.Μ.Α.Κ.

Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και στην Κάτω Ιταλία

Σημειώνεται πώς η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στις 9 και 12 λεπτά, ανατολικά των Στροφάδων, έγινε αισθητή και στην Κάτω Ιταλία και, ειδικότερα, στην ευρύτερη περιοχή του Μπάρι, σε μέρος της Σικελίας και της Καλαβρίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολλοί χρήστες σχολίασαν το συμβάν με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έως τώρα δεν έχουν καταγραφεί, από τις αρχές, τραυματισμοί ή υλικές ζημιές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.