ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Ανοίγει από αύριο το φαράγγι της Σαμαριάς

Υποχωρεί η κακοκαιρία

Ανοίγει από αύριο το φαράγγι της Σαμαριάς

 Ανοίγει και πάλι από αύριο Παρασκευή το Φαράγγι της Σαμαριάς καθώς η κακοκαιρία προβλέπεται να υποχωρήσει και έτσι ο Εθνικός Δρυμός θα είναι και πάλι προσβάσιμος.

Όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.) το Φαράγγι της Σαμαριάς θα είναι ανοιχτό και πάλι από αύριο για τους επισκέπτες για όλο το μήκος της διαδρομής και από τις δύο εισόδους.

Όμως, επειδή μπορεί να αλλάξει ο καιρός και τα φαινόμενα να ενταθούν και πάλι κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του Εθνικού Δρυμού, το Φαράγγι μπορεί να κλείσει άμεσα και οι επισκέπτες να χρειαστεί να αποχωρήσουν από τη διαδρομή.

Υπενθυμίζεται ότι το Φαράγγι της Σαμαριάς ήταν κλειστό από την Τρίτη (23.8.2022) λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε όλη τη χώρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το Φαράγγι της Σαμαριάς:

«Σας ενημερώνουμε ότι, λαμβάνοντας υπόψη τις μετεωρολογικές προγνώσεις που έχουν ληφθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ο Εθνικός Δρυμός Σαμαριάς, αύριο Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022 θα είναι προσβάσιμος για τους επισκέπτες για όλο το μήκος της διαδρομής και από τις δύο εισόδους.

Παρόλα αυτά, αν τα καιρικά φαινόμενα ενταθούν κατά τη διάρκεια της λειτουργίας και οποιαδήποτε στιγμή, ο Εθνικός Δρυμός θα κλείσει άμεσα και οι επισκέπτες οφείλουν να εξέλθουν σύμφωνα με τις οδηγίες του προσωπικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε περίπτωση που καταστεί αναγκαίο, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση, με προτεραιότητα πάντα τη ασφάλεια των επισκεπτών», αναφέρει ο Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.