ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ανοιχτά με μειωμένο ωράριο αύριο τα Πάρκο Τρίτση, Πεδίον του Άρεως, Λόφος Φινοπούλου και Αττικό Άλσος

Το επίπεδο επικινδυνότητας για εκδήλωση φωτιάς στην Αττική ξεπερνά ακόμα και το 4

Ανοιχτά με μειωμένο ωράριο αύριο τα Πάρκο Τρίτση, Πεδίον του Άρεως, Λόφος Φινοπούλου και Αττικό Άλσος

Για λόγους περιορισμού του κινδύνου πυρκαγιάς αύριο Κυριακή 16 Ιουλίου, όλα τα πάρκα αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής θα είναι ανοικτά μόνο τις πρωινές ώρες (07:00-11:00) και το βράδυ (19:00-23:00) λόγω του καύσωνα ενώ το επίπεδο επικινδυνότητας στην Αττική ξεπερνά ακόμα και το 4.

Για τους λόγους αυτούς με εντολή του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη θα υπάρξει περιορισμένη λειτουργία για τα πάρκα: Τρίτση, Πεδίον του Άρεως, Λόφο Φινοπούλου και Αττικό Άλσος.

Οι πολίτες τις πρωινές και τις βραδινές ώρες που αναφέρονται παραπάνω, χρονικό διάστημα που η θερμοκρασία δεν είναι τόσο υψηλή άρα και ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς περιορισμένος, θα μπορούν να επισκεφθούν τα Πάρκα για να δροσιστούν, ενώ τόσο στο Πάρκο Τρίτση όσο και στο Πεδίον του Άρεως, θα βρίσκονται εθελοντές της Περιφέρειας οι οποίοι θα προσφέρουν νερά και χυμούς στους επισκέπτες.

Για τη λειτουργία των Πάρκων από αρχές της εβδομάδας όπου και πάλι αναμένεται να επικρατήσουν υψηλές θερμοκρασίες θα υπάρξει νέα ενημέρωση με νεότερη ανακοίνωση της Περιφέρειας και αφού αξιολογηθούν τα επικαιροποιημένα μετεωρολογικά δεδομένα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.