ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Απίστευτα πλάνα στην Αυστραλία: Η στιγμή που φάλαινα κολυμπά δίπλα σε κανό (βίντεο)

Το στιγμιότυπο καταγράφηκε από drone στην παραλία Bondi Beach

Απίστευτα πλάνα στην Αυστραλία: Η στιγμή που φάλαινα κολυμπά δίπλα σε κανό (βίντεο)

Ένα μοναδικό στιγμιότυπο κατέγραψε ένας κάτοχος drone, καθώς «έπιασε» τη στιγμή όπου μια φάλαινα ακολούθησε έναν καγιάκερ στην παραλία Bondi Beach στην Αυστραλία.

Το καταπληκτικό βίντεο τραβήχτηκε το Σαββατοκύριακο, όταν η φάλαινα κολύμπησε δίπλα σε έναν κωπηλάτη που είχε βγει για πρωινή κωπηλασία.

Το βίντεο που δημοσίευσε ο Dronesharkapp έχει συγκεντρώσει πάνω από 40.000 likes στο Instagram μέσα σε δύο ημέρες, από τη δημοσίευσή του.

Στα πλάνα φαίνεται η φάλαινα να ακολουθεί τον καγιάκερ και μάλιστα να κολυμπά δίπλα του κοντά στην παραλία Bondi Beach για αρκετά λεπτά πριν χωρίσουν οι δρόμοι τους, μεταδίδει το Reuters.

Στο βίντεο ακούγεται η περιγραφή του Jason Iggleton, του πιλότου του drone που έκπληκτος παρακολουθεί τον κωπηλάτη να συνεχίζει στην πορεία του δίχως να επηρεάζεται από την εμφάνιση της φάλαινας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκατοντάδες φάλαινες έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στις ανατολικές ακτές της Αυστραλίας κατά τη διάρκεια του ετήσιου ταξιδιού τους από την Ανταρκτική προς τον Μεγάλο Κοραλλιογενής Ύφαλο. Πενήντα χιλιάδες θαλάσσια θηλαστικά αναμένεται να «ταξιδέψουν» μέσω αυτής της περιοχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.