ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην Κρήτη – «Κρύφτηκε» ο ήλιος από την ομίχλη (φώτο)

Οι παραλίες γέμισαν από λουόμενους

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην Κρήτη – «Κρύφτηκε» ο ήλιος από την ομίχλη (φώτο)

Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα στην Κρήτη, ενώ από την ομίχλη «κρύφτηκε» μέχρι και ο ήλιος. Ωστόσο, οι παραλίες φιλοξενούν έναν μεγάλο αριθμό λουόμενων, οι οποίοι αναζήτησαν δροσιά και χαλάρωση με την άφιξη των υψηλών θερμοκρασιών για την εποχή.

Η είδηση είναι πως δεν τους εμπόδισε το περίεργο «κοκτέιλ» της σκόνης και της υγρασίας.

Παρά την προειδοποίηση για την παρουσία σκόνης στον αέρα, αλλά και τα υψηλά ποσοστά υγρασίας, οι λουόμενοι επέλεξαν να απολαύσουν το μπάνιο τους.

Οι παραλίες γέμισαν με την παρουσία πλήθους ανθρώπων κάθε ηλικίας που απολάμβαναν τον «κρυμμένο» ήλιο και τη θάλασσα.

Οι υψηλές θερμοκρασίες, οι οποίες ξεπέρασαν τις συνήθεις θερμοκρασίες για αυτήν την εποχή του έτους, αποτέλεσαν έναν ακόμα λόγο για τους Ηρακλειώτες να απολαύσουν μια ευχάριστη εμπειρία στη θάλασσα με την αφρικανική σκόνη να αποτελεί απλά μια παρένθεση.

Οι παραλίες γέμισαν από οικογένειες, νέους και ηλικιωμένους, που απόλαυσαν τα γαλαζοπράσινα νερά του Κρητικού Πελάγους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.