Αυστραλία: Γυναίκα ακούμπησε το «πιο τοξικό φυτό του κόσμου» και υποφέρει κάθε μέρα από αφόρητους πόνους

Μερικές φορές το αποκαλούν «φυτό αυτοκτονίας» λόγω του φρικτού πόνου που προκαλεί

Αυστραλία: Γυναίκα ακούμπησε το «πιο τοξικό φυτό του κόσμου» και υποφέρει κάθε μέρα από αφόρητους πόνους

Μια γυναίκα από την Αυστραλία έπεσε κατά λάθος πάνω σε ένα από τα πιο δηλητηριώδη φυτά στον κόσμο, και κάθε μέρα υποφέρει από φρικτούς πόνους. 

Η Naomi Lewis είχε μια ατυχή συνάντηση με το φυτό Gympie-Gympie αφού έπεσε από το ποδήλατό της ενώ βρισκόταν στο Βόρειο Κουίνσλαντ τον περασμένο Ιούνιο.

Ονομάζεται Gympie-Gympie, αλλά έχει και κάποια άλλα παρατσούκλια που το αποκαλούν οι άνθρωποι.

Η επιστήμη το ονομάζει Dendrocnide Moroides, αλλά μερικές φορές το αποκαλούν «φυτό αυτοκτονίας» λόγω του φρικτού πόνου που προκαλεί, ή «γιγάντιο αυστραλιανό δέντρο με κεντρί» για προφανείς λόγους.

Βασικά, το φυτό εγχέει δηλητήριο στο δέρμα των ανθρώπων που το αγγίζουν και μπορεί να τους αφήσει σε αφόρητο πόνο για έως και εννέα μήνες. Αυτό συνέβη και στην Lewis.

Η ίδια δήλωσε στο ABC ότι ο πόνος ήταν «100% ο χειρότερος πόνος που έχει υπάρξει ποτέ”, συνεχίζοντας: “Ο πόνος ήταν πέρα από αφόρητος. Το σώμα φτάνει σε ένα όριο πόνου και τότε άρχισα να κάνω εμετό, Έχω κάνει τέσσερα παιδιά – τρία με καισαρική και ένα με φυσιολογικό τοκετό. Τίποτα από αυτά δεν πλησιάζει καν.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.