ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αυστραλία: Η τρομακτική στιγμή που κεραυνός χτυπά 8χρονο αγόρι σε παραλία (βίντεο)

Σωτήρια για τον 8χρονο, ο οποίος έχει υποστεί εγκαύματα στο στέρνο του, αποδείχθηκε η πρώτη παρέμβαση από τους ναυαγοσώστες

Αυστραλία: Η τρομακτική στιγμή που κεραυνός χτυπά 8χρονο αγόρι σε παραλία (βίντεο)

Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο με τη στιγμή που ένα αγόρι 8 ετών χτυπήθηκε από κεραυνό σε παραλία της Αυστραλίας.

Στο βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή που ο κεραυνός χτυπάει τον 8χρονο στις 17:30 το απόγευμα της Πέμπτης (ώρα Αυστραλίας) ενώ αυτός βρισκόταν στην παραλία με τους γονείς του.

«Ήταν εντελώς ξαφνικό. Είδα ένα παιδί να πέφτει στο νερό και την οικογένειά του να τρέχει να το σώσει» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι πρώτα άκουσαν την βροντή και μετά είδαν το τραυματισμένο παιδί να δέχεται τις πρώτες φροντίδες από τους γονείς του.

Μετά το χτύπημα από τον κεραυνό το παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Όπως δήλωσε ο διασώστης Τέρι Μόροου, σωτήρια για τον 8χρονο, ο οποίος έχει υποστεί εγκαύματα στο στέρνο του, αποδείχθηκε η πρώτη παρέμβαση από τους ναυαγοσώστες.

«Αν και πρόκειται για ένα σπάνιο και ατυχές γεγονός αποτελεί μια υπενθύμιση ότι όταν υπάρχει ηλεκτρική δραστηριότητα θα πρέπει να αποφεύγεται η επαφή με το νερό και το πιο ασφαλές είναι να είμαστε κάπου μέσα» δήλωσε ο Αυστραλός διασώστης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.