ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτό θα πει τύχη «βουνό»: Κεραυνός χτύπησε σπίτι λίγα λεπτά αφού βγήκαν οι ιδιοκτήτες έξω (βίντεο)

Οι ζημιές στην καμινάδα ήταν σοβαρές σημειώνοντας ότι τούβλα έπεσαν από την καμινάδα στο αυτοκίνητό τους

Αυτό θα πει τύχη «βουνό»: Κεραυνός χτύπησε σπίτι λίγα λεπτά αφού βγήκαν οι ιδιοκτήτες έξω (βίντεο)

Ένα σπίτι χτυπήθηκε από κεραυνό κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης καταιγίδας στη Βρετανία, με τους ιδιοκτήτες να ζουν από καθαρή τύχη καθώς μόλις είχαν βγει έξω.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού στο Οξφορντσάιρ της Βρετανίας είναι τυχεροί που είναι ζωντανοί μετά από μια καταιγίδα που πέρασε από την πόλη στις 10 Σεπτεμβρίου.

Οι κάτοικοι, οι οποίοι προτίμησαν να μην κατονομαστούν, δήλωσαν στο SWNS ότι ο κεραυνός χτύπησε την καμινάδα στην οροφή του σπιτιού τους λίγα λεπτά αφότου έφυγαν για να πάρουν το μεσημεριανό τους γεύμα.

«Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα μας είχε συμβεί αν ήμασταν ακόμα μέσα», είπαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι το 2020 και δήλωσαν ότι οι ζημιές στην καμινάδα τους ήταν σοβαρές, σημειώνοντας ότι τούβλα έπεσαν από την καμινάδα στο αυτοκίνητό τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.