ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό ση Χαλκιδική

Το θηλαστικό δεν είχε σημάδια κακοποίησης

Δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό ση Χαλκιδική

Ένα δελφίνι εντόπισαν λουόμενοι στα Νέα Πλάγια της Χαλκιδικής να πλέει κοντά στη ακτή. Όταν προσέγγισαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρό.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, αναφέρει το GrTimes, την ώρα που η παραλία ήταν γεμάτη κόσμο.

Μετά από λίγη ώρα, στο σημείο που εντοπίστηκε το νεκρό δελφίνι, έφτασαν άντρες του λιμενικού Νέων Μουδανιών, όπου και ενημέρωσαν τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Καθαριότητας για το συμβάν. Το θηλαστικό περισυνελέγη το πρωί της Κυριακής.

Το νεκρό δελφίνι δεν ήταν κακοποιημένο, ούτε σε αποσύνθεση. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ήταν λίγο μεγαλύτερο από ένα μέτρο και ζύγιζε περίπου 60 κιλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το θηλαστικό θάφτηκε σε ένα σημείο που υπάρχει για τέτοιες περιπτώσεις κοντά στη Νέα Τρίγλια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.