ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας μετά το σεισμό στο Λεωνίδιο: «Κλειστά τα σχολεία σήμερα»

«Έχουμε ενημέρωση ότι ήταν ο κεντρικός σεισμός τα 4, 8 Ρίχτερ» είπε

Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας μετά το σεισμό στο Λεωνίδιο: «Κλειστά τα σχολεία σήμερα»

Για τον σεισμό 4,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 7:20 το πρωί βορειοανατολικά του Λεωνιδίου μίλησε ο δήμαρχος της Νότιας Κυνουρίας.

Το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ανακοίνωσε ότι σήμερα, στις 07:20 ώρα Ελλάδος, το σεισμολογικό δίκτυο κατέγραψε ασθενή σεισμική δόνηση με μέγεθος 4.8 στην κλίμακα Ρίχτερ . Ο σεισμός έγινε σε απόσταση 101 χλμ. ΝΔ των Αθηνών. Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο 16 χλμ. ΒΑ του Λεωνιδίου.

Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας: «Κλειστά τα σχολεία σήμερα»

«Πραγματικά κουνηθήκαμε και τρομάξαμε λίγο. Έγιναν κάποιοι προσεισμοί πριν από τα 4,8 Ρίχτερ, αλλά και μετά και ακόμα συνεχίζει. Σε μια επαφή που έκανε ο γραμματέας της ΚΕΔΕ, κύριος Καφαντάρης με τον κ. Ευθύμιο Λέκκα έχουμε ενημέρωση ότι ήταν ο κεντρικός σεισμός τα 4, 8 Ρίχτερ και πια ότι γίνεται είναι μετασεισμοί. Ελπίζουμε να είναι έτσι», είπε αρχικά ο Εμμανουέλ Δολιανίτης μιλώντας στην τηλεόραση του Action24 και στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εμείς σαν Δήμος πήραμε την απόφαση να μην λειτουργήσουν τα σχολεία σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια της Αρκαδίας. Ιδιαίτερα εκεί όπου στεγάζεται το Λύκειο, το ΕΠΑΛ και το Γυμνάσιο υπάρχει ένα κτίριο το οποίο έχει κριθεί ακατάλληλο από προηγούμενο σεισμό, οπότε έχουμε φόβο να μην συμβεί τίποτα», ανέφερε ο δήμαρχος της περιοχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.