«Καρα-χάλιος». «Μαύρο χάλι», όνομα και πράγμα...

Δύο σεισμικές δονήσεις «ταρακούνησαν» τη χώρα: 3,5 Ρίχτερ στη Ρόδο και 3,1 στα Χανιά

Οι δονήσεις σημειώθηκαν το πρωί της Πέμπτης (15/1)

Δύο σεισμικές δονήσεις «ταρακούνησαν» τη χώρα: 3,5 Ρίχτερ στη Ρόδο και 3,1 στα Χανιά

Το πρωί της Πέμπτης (15/1) σημειώθηκαν δύο σεισμικές δονήσεις στη χώρα και συγκεκριμένα 3,5 Ρίχτερ στη Ρόδο και 3,1 στα Χανιά.

Ο σεισμός στη Ρόδο σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το πρωί.

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, η σεισμική δόνηση εντοπίστηκε στα 37 χιλιόμετρα νότια της Λίνδου και το εστιακό της βάθος υπολογίζεται στα 49,2 χιλιόμετρα.

Σεισμός 3,5 Ρίχτερ στη Ρόδο

Ο σεισμός στα Χανιά σημειώθηκε στις 08:06, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στη θαλάσσια περιοχή 5 Χλμ. βορειοδυτικά των Φαλασάρνων.

Το εστιακό βάθος του σεισμού, που έγινε αισθητός χωρίς να προκαλέσει ανησυχία, υπολογίζεται στα 8 χλμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.