ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ε.Λέκκας για τον σεισμό στη Ζάκυνθο: «Επιβεβαιώνεται ότι έπρεπε να κλείσει το Ναυάγιο»

Ο σεισμός ο οποίος ήταν πολύ επιφανειακός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο νησί της Ζακύνθου

Ε.Λέκκας για τον σεισμό στη Ζάκυνθο: «Επιβεβαιώνεται ότι έπρεπε να κλείσει το Ναυάγιο»

Σεισμός μεγέθους 4,4 στην κλίμακα Ρίχτερ έγινε σήμερα (08.05.2023) στις 07:53 στον θαλάσσιο χώρο 68 χιλιόμετρα δυτικά/νοτιοδυτικά του Αγίου Λέοντα Ζακύνθου.

Ο σεισμός, ο οποίος ήταν πολύ επιφανειακός (εστιακό βάθος: 2 χιλιόμετρα) και έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο νησί της Ζακύνθου.

Ο καθηγητής Γεωλογίας και πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμης Λέκκας εκτίμησε ότι ο σημερινός σεισμός δεν εμπνέει ανησυχία.

«Ο σεισμός ήταν αισθητός στην Ζάκυνθο, δεν υπάρχει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά.

Προσέθεσε, ωστόσο, πως επιβεβαιώνεται το ότι έπρεπε να κλείσει το “Ναυάγιο”, επειδή υπάρχει κίνδυνος καταπτώσεων και κατολισθήσεων από σεισμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν νομίζω να υπάρξουν μετασεισμοί, αλλά το παρακολουθούμε», συμπλήρωσε, αναφερόμενος στον σημερινό σεισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.