ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ε.Ψυχούλη: «Το χωριό μου στο Πήλιο δεν υπάρχει πια – Δεν αναγνωρίζεις που είσαι»

«Την ώρα που με παίρνατε πνιγόμασταν»

Ε.Ψυχούλη: «Το χωριό μου στο Πήλιο δεν υπάρχει πια – Δεν αναγνωρίζεις που είσαι»

Για τις σοκαριστικές στιγμές που βίωσε με τις πλημμύρες στο Πήλιο μίλησε σε τηλεοπτική συνέντευξη η Ελένη Ψυχούλη.

«Την ώρα που με παίρνατε πνιγόμασταν. Δεν κατάλαβα ότι σας μιλούσα. Μου το είπε μετά ο κόσμος. Δεν κατάλαβα ότι σας είχα μιλήσει γιατί ανέβαινε το νερό και δεν ήξερα από που να φύγω. Μιλούσα και ήμουν σε μία αντίδραση να κρατηθώ στη ζωή, αλλά δεν ήξερα σε ποιον μιλούσα. Πόσο μάλλον ότι έδινα συνέντευξη εκείνη την ώρα. Η ψυχή μου το ήξερε» δήλωσε η Ελένη Ψυχούλη.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος γαστρονομίας μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο Πήλιο σήμερα μετά τις καταστροφές: «Όλο το νότιο Πήλιο έχει εντελώς καταστραφεί. Το χωριό μου δεν υπάρχει πια. Δεν αναγνωρίζεις που είσαι. Κατέβηκα προχθές κι ακόμα μετράμε τα δράματα».

«Γύρισα και οι άνθρωποι είναι αποσκελετωμένοι πλέον, από αυτό που πέρασαν. Δεν τους αναγνώρισα. Τα κιλά, έχουν αδυνατίσει. Αυτό που σε στοιχειώνει για πάντα είναι τα μάτια, το βλέμμα, ο θάνατος και όλοι θέλουν να σου πουν την ιστορία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Όταν εισχωρήσεις στο εσωτερικό πια και δεις τα δράματα ξέροντας ότι σε καμία κυβέρνηση του κόσμου, κανένα κράτος δεν μπορεί να ανοικοδομήσει αυτή την καταστροφή» τόνισε η δημοσιογράφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το χειρότερο είναι η ερείμωση, όταν έγινε και το δεύτερο, οικονομικά κανείς δεν το αντέχει και δεν το κάνει πια. Φεύγει. Σημαίνει ότι θα ερημοποιηθεί ένα μεγάλο κομμάτι του νότιο Πηλίου. Πάει ο τουρισμός, τουλάχιστον προς το παρόν» δήλωσε στο τέλος η Ελένη Ψυχούλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.