ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εικόνες που «κόβουν» την ανάσα: Πρωτοχρονιάτικος υδροστρόβιλος στο Ρέθυμνο (βίντεο)

Με μια εντυπωσιακή εικόνα ενός υδροστρόβιλου που κόβει την ανάσα καλωσόρισαν το 2023 στο Μπαλί Ρεθύμνου

Εικόνες που «κόβουν» την ανάσα: Πρωτοχρονιάτικος υδροστρόβιλος στο Ρέθυμνο (βίντεο)

Ο υδροστρόβιλος στο Ρέθυμνο καταγράφεται και οι εικόνες κάνουν το γύρο των social media από την Πρωτοχρονιά.

Ποδαρικό με υδροστρόβιλο έκανε το 2023 στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Μπαλί Ρεθύμνου.

Στο βίντεο που τραβήχτηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και έδωσε στη δημοσιότητα η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Κρήτης, αποτυπώνεται το φαινόμενο.

Εν τω μεταξύ τα στοιχεία που αφορούν στα μετεωρολογικά ρεκόρ που σημειώθηκαν στους σταθμούς του Εθνικού Αστεροσκοπείου/Meteo.gr στην Κρήτη, το 2022, έδωσε στη δημοσιότητα ο Διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Κ. Λαγουβάρδος.

Από τα στοιχεία ξεχωρίζουν τα πολύ μεγάλα ύψη βροχής σε σταθμούς των Χανίων. Σημειώνεται ότι τα 2.383 χιλιοστά βροχής στην Ασή Γωνιά Χανίων είναι το μεγαλύτερο ύψος βροχής όχι μόνο στη Κρήτη αλλά και σε όλη την Ελλάδα για το 2022.

Το ίδιο ισχύει και για τη μέγιστη ριπή των νοτίων ανέμων, 174 km/h, που σημειώθηκε την 1η Απριλίου 2002 στη Φινοκαλιά Λασιθίου, η μεγαλύτερη τιμή που σημειώθηκε σε όλη τη χώρα το 2022.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τον υδροστρόβιλο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.