ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εντυπωσιακό: Ένα φαράγγι φτιαγμένο από… μάρμαρο! (φωτο)

Βρίσκεται στην Ταϊβάν και είναι γνωστό ως το «μαρμάρινο φαράγγι»

Εντυπωσιακό: Ένα φαράγγι φτιαγμένο από… μάρμαρο! (φωτο)

Το Taroko Gorge βρίσκεται στην Ταϊβάν και είναι γνωστό ως το «μαρμάρινο φαράγγι» λόγω της αφθονίας του μαρμάρου στην περιοχή, από το οποίο αποτελούνται εξ ολοκλήρου όλα τα βράχια τριγύρω.

Το φαράγγι έχει μήκος 19 χιλιομέτρων και βρίσκεται βόρεια της Χουαλιέν, στην ανατολική ακτή της Ταϊβάν, όχι μακριά από τον Ειρηνικό Ωκεανό. Το φαράγγι βρίσκεται μόλις 60 χλμ. από την ακτή και αποτελεί ένα από τα ωραιότερα τοπία της χώρας, που γίνεται πόλος έλξης πολλών επισκεπτών.

perierga.gr - “Μαρμάρινο” φαράγγι εκπλήσσει με την ομορφιά του!

Μέχρι τη δεκαετία του 1950 μόνο ένα μονοπάτι υπήρχε μέσω του οποίου μπορούσε ο κόσμος να το διασχίσει και να απολαύσει τις ομορφιές του. Σήμερα ένας μεγάλος δρόμος με πολλές στροφές, από τους πιο επικίνδυνους στον κόσμο, δίνει τη δυνατότητα στα αυτοκίνητα να περάσουν από την περιοχή, κάνοντας ένα μοναδικής ομορφιάς ταξίδι. Τα επιβλητικά μαρμάρινα βράχια δεσπόζουν στο τοπίο και μένουν αξέχαστα στους επισκέπτες. perierga.gr - “Μαρμάρινο” φαράγγι εκπλήσσει με την ομορφιά του! perierga.gr - “Μαρμάρινο” φαράγγι εκπλήσσει με την ομορφιά του! perierga.gr - “Μαρμάρινο” φαράγγι εκπλήσσει με την ομορφιά του! perierga.gr - “Μαρμάρινο” φαράγγι εκπλήσσει με την ομορφιά του! perierga.gr - “Μαρμάρινο” φαράγγι εκπλήσσει με την ομορφιά του! perierga.gr - “Μαρμάρινο” φαράγγι εκπλήσσει με την ομορφιά του! perierga.gr - “Μαρμάρινο” φαράγγι εκπλήσσει με την ομορφιά του!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
perierga.gr - “Μαρμάρινο” φαράγγι εκπλήσσει με την ομορφιά του!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.