ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εντυπωσιακό: To σημείο της Γης που μοιάζει από άλλο πλανήτη! (φωτο)

Δείτε που βρίσκεται

Εντυπωσιακό: To σημείο της Γης που μοιάζει από άλλο πλανήτη! (φωτο)

Η Γη είναι ένας υπέροχος πλανήτης, γεμάτος με απίστευτα μέρη και εντυπωσιακές δημιουργίες.

Η περιοχή Painted Dunes (ζωγραφισμένοι αμμόλοφοι) στο Εθνικό Ηφαιστειακό Πάρκο Lassen των ΗΠΑ, είναι ένα από εκείνα τα απίστευτα σημεία που θαρρείς ανήκουν σε κάποιο άλλο μακρινό πλανήτη ή στη σφαίρα της φαντασίας και των παραμυθιών.

Perierga.gr - Ένα σημείο της Γης που μοιάζει από άλλο πλανήτη!

Οι ηφαιστειακές εκρήξεις περίπου 825.000 χρόνια πριν διαμόρφωσαν αυτή τη μοναδική περιοχή στη βορειοδυτική Καλιφόρνια. Αν και δεν υπάρχει πλέον ηφαιστειακή δραστηριότητα με τη μορφή των εκρήξεων, οι αποδείξεις μια τέτοιας δραστηριότητας είναι ζωντανές. Πίδακες ατμού, πηγές καυτού νερού και λασπώδη έλη που… βράζουν, δηλώνουν την παρουσία τους. Perierga.gr - Ένα σημείο της Γης που μοιάζει από άλλο πλανήτη!

Το Εθνικό Ηφαιστειακό Πάρκο Lassen είναι μοναδικό καθώς εκεί συνυπάρχουν και οι τέσσερις τύποι ηφαιστείων που έχουν ανακαλυφθεί στον κόσμο. Η περιοχή Painted Dunes περιλαμβάνει πολύχρωμα τοπία, που σχηματίστηκαν από την οξείδωση της ηφαιστειακής λάβας, τα οποία… διανθίζονται από περιορισμένη βλάστηση. Οι εικόνες μας ταξιδεύουν σε ένα κόσμο… μαγικό, που έχει σχηματιστεί από το πινέλο ενός ζωγράφου, όπως άλλωστε μαρτυρά και το όνομά τους. Perierga.gr - Ένα σημείο της Γης που μοιάζει από άλλο πλανήτη! Perierga.gr - Ένα σημείο της Γης που μοιάζει από άλλο πλανήτη! Perierga.gr - Ένα σημείο της Γης που μοιάζει από άλλο πλανήτη! Perierga.gr - Ένα σημείο της Γης που μοιάζει από άλλο πλανήτη! Perierga.gr - Ένα σημείο της Γης που μοιάζει από άλλο πλανήτη! Perierga.gr - Ένα σημείο της Γης που μοιάζει από άλλο πλανήτη! Perierga.gr - Ένα σημείο της Γης που μοιάζει από άλλο πλανήτη! Perierga.gr - Ένα σημείο της Γης που μοιάζει από άλλο πλανήτη! Perierga.gr - Ένα σημείο της Γης που μοιάζει από άλλο πλανήτη!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Perierga.gr - Ένα σημείο της Γης που μοιάζει από άλλο πλανήτη!
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.