ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εύβοια: Ξεκινούν σήμερα οι έλεγχοι σε σχολεία, σπίτια και επιχειρήσεις μετά τον μεγάλο σεισμό

Η μετασεισμική ακολουθία στην Εύβοια συνεχίζεται με ομαλό τρόπο

Εύβοια: Ξεκινούν σήμερα οι έλεγχοι σε σχολεία, σπίτια και επιχειρήσεις μετά τον μεγάλο σεισμό

Μετά τον μεγάλο σεισμό στην Εύβοια, ο δήμαρχος Μαντουδίου Γιώργος Τσαπουρνιώτης είχε επικοινωνία με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια και ζήτησε έλεγχο των σχολικών κτιρίων του Δήμου.

Έτσι σήμερα Σάββατο το πρωί κλιμάκιο των κτηριακών υποδομών θα ελέγξει τις σχολικές εγκαταστάσεις και στην συνέχεια θα υπάρξει ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων.

Παράλληλα ενημερώθηκε η ΔΑΕΦΚ ώστε να ξεκινήσει ελέγχους σε σπίτια και επιχειρήσεις το συντομότερο δυνατόν.

Για τις ζημιές που έχουν καταγραφεί έως τώρα, μίλησε ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μαντουδίου- Λίμνης- Αγίας Άννας, Αργύρης Λιάσκος στο evima.gr.

Όπως συνόψισε έχουν διαπιστωθεί ρωγμές σε σπίτια και έχουν πέσει τζαμαρίες σε καταστήματα.

Η καταγραφή των ζημιών από μηχανικούς της Περιφέρειας συνεχίζεται ενώ η ανησυχία των πολιτών είναι κάτι παραπάνω από έντονη με κινητικότητα κι αναβρασμό να επικρατούν, εύλογα, στην περιοχή.

Οι κάτοικοι φοβούνται ιδιαιτέρως για το ενδεχόμενο ενός νέου μεγάλου σεισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαστε επί ποδός και γυρνάμε όλη την περιοχή προκειμένου να καταγράψουμε όλα τα προβλήματα», ανάφερε ο Α.Λιάσκος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.