ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φάλαινα τρόμαξε πατέρα και γιο που ψάρευαν ανοιχτά του Νιού Τζέρσεϊ – Πώς αντέδρασαν (βίντεο)

O γιος ταράχτηκε αλλά ο πατέρας «δεν πάγωσε ούτε στιγμή»

Φάλαινα τρόμαξε πατέρα και γιο που ψάρευαν ανοιχτά του Νιού Τζέρσεϊ – Πώς αντέδρασαν (βίντεο)

Την έκπληξη της ζωής τους βίωσαν ένας πατέρας και ένας γιος που ψάρευαν ανοιχτά του Νιού Τζέρσεϊ όταν ξαφνικά είδαν μια τεράστια φάλαινα να βγαίνει από το νερό σε απόσταση αναπνοής από το σκάφος τους και στη συνέχει να βουτάει ξανά στο νερό.

«Ω σκ@@, ω σκ@@» ακούγεται να λέει ο γιος καθώς είδε την μεγάλων διαστάσεων φάλαινα να εμφανίζεται δίπλα στο σκάφος τους.

Η φάλαινα μετά την εμφάνισή της βούτηξε ξανά στο νερό κουνώντας σαν καρυδότσουφλο το σκάφος στο οποίο επέβαιναν πατέρας και γιος.

Ο πατέρας, πάντως, κράτησε την ψυχραιμία του και διατήρησε τη λαβή του καλαμιού στο οποίο είχε πιάσει ένα ψάρι και το ανέβαζε στην επιφάνεια, όπως περιέγραψε ο γιος του λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν πάγωσε ούτε για μια στιγμή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως λένε ειδικοί φάλαινες όπως αυτή που «συνάντησαν» πατέρας και γιος στα ανοιχτά του Νιού Τζέρσεϊ μπορούν να φτάσουν να ζυγίζουν έως και 40 τόνους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.