ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Φονικές πλημμύρες στη Λιβύη: Χαοτική η κατάσταση – Καταστράφηκαν 891 κτίρια

Ο απολογισμός των θυμάτων έφθασε τους 11.300 νεκρούς

Φονικές πλημμύρες στη Λιβύη: Χαοτική η κατάσταση – Καταστράφηκαν 891 κτίρια

Οι φονικές πλημμύρες που έπληξαν τη Λιβύη κατέστρεψαν ολοσχερώς τουλάχιστον 891 κτίρια στην πόλη Ντέρνα, όπως μετέδωσε σήμερα (17/9) το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της χώρας, επικαλούμενο στοιχεία από ομάδα την οποία διόρισε η Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας.

Επιπλέον 211 κτίρια υπέστησαν μερική καταστροφή ενώ 398 άλλα έχουν βυθιστεί στη λάσπη, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Μια εβδομάδα και πλέον μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη Ντέρνα, πόλη 100.000 κατοίκων στην ανατολική Λιβύη, εξαιτίας της καταιγίδας Δανιήλ, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών ανακοίνωσε πως ο απολογισμός των θυμάτων έφθασε τους 11.300 νεκρούς.

Άλλοι περίπου 10.100 άνθρωποι συνεχίζουν να αγνοούνται στη Ντέρνα, σύμφωνα με το Γραφείο Συντονισμού Ανθρωπιστικών Υποθέσεων (OCHA) των Ηνωμένων Εθνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πλημμύρες στοίχισαν εξάλλου τη ζωή σε τουλάχιστον 170 ανθρώπους σε άλλες τοποθεσίες στην ανατολική Λιβύη, κατά τους αριθμούς του OCHA.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.