ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φουρτουνιασμένη θάλασσα πλέον η λίμνη Κάρλα – Έχει καλύψει ολόκληρα τα χωράφια (βίντεο)

Τα μοναδικά στοιχεία, που μαρτυρούν πως στο σημείο υπήρχαν κάποτε χωράφια, οι καλυμμένες απ’ το νερό κολώνες της ΔΕΗ

Φουρτουνιασμένη θάλασσα πλέον η λίμνη Κάρλα – Έχει καλύψει ολόκληρα τα χωράφια (βίντεο)

Τα συσσωρευμένα νερά της λίμνης Κάρλας κάνουν όλο και πιο ισχυρό το πλήγμα για την τοπική παραγωγή τρεις μήνες μετά τις πλημμύρες που σημειώθηκαν στη Θεσσαλία.

Ανήμποροι αγρότες και κτηνοτρόφοι έρχονται αντιμέτωποι με την ίδια σκληρή εικόνα, όπου οι περιουσίες τους έχουν βαλτώσει κι έχουν «σβηστεί» κυριολεκτικά απ’ το γεωγραφικό χάρτη.

Η Κάρλα θύμιζε φουρτουνιασμένη θάλασσα

Μάλιστα, το περασμένο Σαββατοκύριακο η Κάρλα -λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή- θύμιζε μια απέραντη φουρτουνιασμένη θάλασσα.

Τα κύματα της απαθανάτισε και ανήρτησε στο TikTok νεαρός αγρότης σχολιάζοντας πως «Δεν περιγράφεται με λόγια αυτή η κατάσταση…» κι επιλέγοντας για μουσική υπόκρουση το τραγούδι «Ποιος με βάφτισε σε θολό νερό» του Δημήτρη Μητροπάνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα μοναδικά στοιχεία, που μαρτυρούν πως στο σημείο υπήρχαν κάποτε χωράφια, οι καλυμμένες απ’ το νερό κολώνες της ΔΕΗ και ο δρόμος που διακόπτεται απότομα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.