ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γαλλία: Τέσσερις νεκροί από χιονοστιβάδα στις Άλπεις

Η χιονοστιβάδα είχε μήκος ενός χιλιομέτρου και πλάτος 100 μέτρων!

Γαλλία: Τέσσερις νεκροί από χιονοστιβάδα στις Άλπεις

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίσθηκαν σήμερα το μεσημέρι από χιονοστιβάδα στον παγετώνα Αρμανσέτ των Αλπεων, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Ζεράλντ Νταρμανέν στο Twitter.

Ο απολογισμός είναι ακόμη προσωρινός και οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης βρίσκονται σε εξέλιξη, διευκρίνισε ο υπουργός Εσωτερικών. Εννέα ακόμη άνθρωποι βρίσκονταν στο σημείο που έπληξε η χιονοστιβάδα στην κωμόπολη Κονταμίν-Μονζουά, διευκρίνισαν οι τοπικές αρχές της Οτ-Σαβουά.

Η χιονοστιβάδα είχε μήκος ενός χιλιομέτρου και πλάτος 100 μέτρων, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο και δεύτερης χιονοστιβάδας στην περιοχή.

Χωροφύλακες, πυροσβέστες και ιατρική ομάδα συμμετέχουν στις έρευνες μαζί με εκπαιδευμένα σκυλιά, συνεπικουρούμενοι από ελικόπτερο της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.