ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Γεράσιμος Παπαδόπουλος: «Περιμένουμε μεγάλο σεισμό στη Θήβα»

«Έχουμε πει από καιρό ότι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι σε επιχειρησιακό και τεχνικό επίπεδο»

Γεράσιμος Παπαδόπουλος: «Περιμένουμε μεγάλο σεισμό στη Θήβα»

Ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος, μέλος της Επιτροπής Εκτίμησης Σεισμικού Κινδύνου δήλωσε αναφορικά με τους σεισμούς στη Θήβα ότι «έχουμε πει από καιρό ότι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι σε επιχειρησιακό και τεχνικό επίπεδο».

Ο ίδιος έγραψε άρθρο στο οποίο ανέφερε ότι, αναμένεται σεισμός μεγέθους 6 Ρίχτερ στην περιοχή της Θήβας και ερωτηθείς για το αν η έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή προκαλεί ανησυχία για ένα μεγαλύτερο ή καθησυχάζει ως εκτόνωση του φαινομένου απάντησε πως συμβαίνει το πρώτο, αφού «η ενέργεια ενός σεισμού 6 Ρίχτερ ισοδυναμεί με τέσσερις 4άηδες», κάτι που δεν συμβαίνει στην προκειμένη.

«Αναμένουμε μεγάλο σεισμό», λέει ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος

Αναφορικά με το αν μπορεί να επηρεαστεί η Αττική από τυχόν ισχυρό σεισμό στη Θήβα, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως «οι βλάβες ενός τέτοιου μεγέθους σεισμού φτάνουν σε ακτίνα 20χλμ», συνεπώς και η Αττική οριακά δεν επηρεάζεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Προφανώς αναμένουμε ένα μεγάλο σεισμό στη Θήβα, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο ότι θα γίνει», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.