ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Γιγάντιο χαλί από λουλούδια στο κέντρο του Βελγίου! (φωτο)

Ένα πρωτότυπο γεγονός, το οποίο διαρκεί δύο ημέρες

Γιγάντιο χαλί από λουλούδια στο κέντρο του Βελγίου! (φωτο)

Ένα εντυπωσιακό θέαμα έχουν την ευκαιρία να δουν οι επισκέπτες των Βρυξελλών κάθε δύο χρόνια. Στα μέσα του Αυγούστου διοργανώνεται από τις αρχές της πρωτεύουσας του Βελγίου ένα πρωτότυπο γεγονός, το οποίο διαρκεί δύο ημέρες.

Η πλατεία μπροστά από το δημαρχείο της πόλης, μετατρέπεται σε ένα τεράστιο χαλί από λουλούδια, με έκταση πάνω από 300 τετραγωνικά μέτρα. Οι 100 πιο γνωστοί κηπουροί της πόλης τοποθετούν με το χέρι περισσότερα από 700.000 πολύχρωμα άνθη βεγόνιας, με βάση ένα σχέδιο που επιλέγεται αρκετό καιρό νωρίτερα και συνήθως είναι εμπνευσμένο από τις λαϊκές παραδόσεις της χώρας. Η ολοκλήρωση του έργου γιορτάζεται με πυροτεχνήματα και άλλες εκδηλώσεις.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν το εντυπωσιακό χαλί από τα μπαλκόνια των κτηρίων που περιβάλλουν την πλατεία, πληρώνοντας 3 ευρώ σαν εισιτήριο. Υπολογίζεται ότι περίπου 100.000 άνθρωποι επισκέπτονται κάθε φορά την πόλη των Βρυξελλών για να δουν από κοντά το όμορφο αυτό χαλί από λουλούδια. perierga.gr - Χαλί από λουλούδια perierga.gr - Χαλί από λουλούδια perierga.gr - Χαλί από λουλούδια perierga.gr - Χαλί από λουλούδια perierga.gr - Χαλί από λουλούδια

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
perierga.gr - Χαλί από λουλούδια
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.