ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η «επέλαση» της κακοκαιρίας Daniel στην παραλία της Νέας Επιδαύρου – Προβλήματα και στο Κρανίδι

Επιχείρηση της πυροσβεστικής το πρωί για απεγκλωβισμό γυναίκας και του νεογέννητου παιδιού της

Η «επέλαση» της κακοκαιρίας Daniel στην παραλία της Νέας Επιδαύρου – Προβλήματα και στο Κρανίδι

Η κακοκαιρία Daniel «χτυπά» και σήμερα το πρωί τη χώρα με τη βορειοανατολική Πελοπόννησο να είναι μια από τις περιοχές που δοκιμάζεται.

Νωρίτερα, μάλιστα, στήθηκε επιχείρηση της πυροσβεστικής στην Επίδαυρο για την απομάκρυνση σε ασφαλές σημείο μιας γυναίκας που είχε γεννήσει πρόσφατα μαζί με το παιδί και τη μητέρα της.

«Χτύπημα» δέχθηκε και η παραλία της Νέας Επιδαύρου όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Τα βίντεο από το Κρανίδι αποτυπώνουν τα προβλήματα στην περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την τελευταία επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ παροδικά έντονα φαινόμενα θα εκδηλωθούν σήμερα Τετάρτη στην ανατολική και νότια Πελοπόννησο με εξασθένιση να αναμένεται προοδευτικά αργά το βράδυ και κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.