ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Η κακοκαιρία «Petar» έπληξε την Κεφαλονιά: Φερτά υλικά και λάσπες έκλεισαν δρόμους (φώτο)

Από νωρίς το απόγευμα άρχισαν σφοδρές βροχοπτώσεις στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού

Η κακοκαιρία «Petar» έπληξε την Κεφαλονιά: Φερτά υλικά και λάσπες έκλεισαν δρόμους (φώτο)

Η κακοκαιρία «Petar», έπληξε και την Κεφαλονιά, καθώς από νωρίς το απόγευμα άρχισαν σφοδρές βροχοπτώσεις στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού.

Μέχρι τώρα το μοναδικό σοβαρό πρόβλημα που δημιουργήθηκε ήταν η διακοπή της κυκλοφορίας στο δρόμο Αργοστόλι Φισκάρδου, λίγο μετά τον Αγκώνα, καθώς η σφοδρή βροχόπτωση προκάλεσε την πτώση λάσπης και φερτών υλικών που έκλεισαν προσωρινά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Ευτυχώς στο σημείο βρέθηκαν άμεσα η πυροσβεστική και οχήματα της πολιτικής προστασίας περιφέρειας Ιονίων Νήσων με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να αποκατασταθεί άμεσα.

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Κεφαλονιάς λόγω της κακοκαιρίας

Στο σημείο βρέθηκε και η πρόεδρος της ΔΕΕΠ και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τη Ρόδη Κράτσα, Γιάννα Κουλουμπή η οποία γνωρίζοντας την περιοχή αντέδρασε άμεσα και αφού είδε αν χρειάζονται κάτι οι οδηγοί που είχαν αποκλειστεί στο σημείο και βεβαιώθηκε ότι δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, καθησύχασε τους ξένους επισκέπτες, οι οποίοι αιφνιδιάστηκαν από το έντονο φαινόμενο και την κατολίσθηση.

Μάλιστα η ίδια ήταν σε ανοιχτή γραμμή συνεχώς με την Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου.

Επίσης, διεκόπη η κυκλοφορία στον δρόμο που οδηγεί από τα Διβαράτα στον Μύρτο λόγω φερτών υλικών σε διάφορα σημεία του οδοστρώματος. Στο σημείο επιχειρούν οχήματα της πολιτικής προστασίας προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία το συντομότερο.

Έχουν εντοπιστεί προβλήματα και σε διάφορα άλλα σημεία του οδικού δικτύου του νησιού, χωρίς ευτυχώς να υπάρχουν αναφορές για τραυματίες.

Δείτε εικόνες από τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία στην Κεφαλονιά: Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κεφαλονιά / Φωτογραφία: ekefalonia.gr Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κεφαλονιά / Φωτογραφία: ekefalonia.gr Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κεφαλονιά / Φωτογραφία: ekefalonia.gr Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κεφαλονιά / Φωτογραφία: ekefalonia.gr Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κεφαλονιά / Φωτογραφία: ekefalonia.gr Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κεφαλονιά / Φωτογραφία: ekefalonia.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κεφαλονιά / Φωτογραφία: ekefalonia.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.