ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η κακοκαιρία «χτύπησε» και Επίδαυρο, Πόρτο Χέλι, Σπέτσες – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Μέχρι νωρίς το πρωί, στην ευρύτερη περιοχή της Επιδαύρου, είχαν γίνει 10 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, κοπές δένδρων και για απομακρύνσεις ατόμων σε ασφαλή μέρη

Η κακοκαιρία «χτύπησε» και Επίδαυρο, Πόρτο Χέλι, Σπέτσες – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Η κακοκαιρία «σαρώνει» και την Αργολίδα με μεγάλες ποσότητες νερού να πέφτουν στην ευρύτερη περιοχή, στην παραλιακή Κορινθία αλλά και την νότια Κυνουρία Αρκαδίας.

Κλήσεις στην πυροσβεστική από την Αργολίδα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος, μέχρι νωρίς το πρωί, στην ευρύτερη περιοχή της Επιδαύρου, είχαν γίνει 10 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, κοπές δένδρων και για απομακρύνσεις ατόμων σε ασφαλή μέρη.

Στο Κρανίδι της Ερμιονίδας, έγιναν 25 κλήσεις. Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 15 αντλήσεις νερών, ενώ έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή σημεία 2 άτομα. Πολύ βροχή έπεσε και πέφτε σε Σπέτσες, Πόρτο Χέλι. Στις Σπέτσες, έγιναν 12 κλήσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ έχουν ήδη γίνει 8 αντλήσεις υδάτων.

Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Έχουν γίνει προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων, σε διάφορες περιοχές της Αργολίδας, με αφορμή τις βροχοπτώσεις και τον κίνδυνο των πλημμυρικών φαινομένων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιο συγκεκριμένα, έχει κοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε μέρος του δρόμου Τραχιά – Καρατζάς Αργολίδας, αλλά και στην είσοδο του Κρανιδίου (δρόμος Λυγουριό – Κρανίδι). Επίσης, έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Παλαιάς Επιδαύρου – Μεθάνων, αλλά και σε δρόμο της Νέας Επιδαύρου (πλησίον ποταμού), ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες εξελίξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.