ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισπανία: Η στιγμή που τεράστιο κύμα «σαρώνει» φέρι μποτ που ήταν γεμάτο με τουρίστες (βίντεο)

Παιδιά ούρλιαζαν ενώ ένα μικρό αγόρι έβαλε τα κλάματα

Ισπανία: Η στιγμή που τεράστιο κύμα «σαρώνει» φέρι μποτ που ήταν γεμάτο με τουρίστες (βίντεο)

Στιγμές που θα τις θυμούνται σε όλη τους τη ζωή βίωσαν την προηγούμενη Κυριακή τουρίστες που επέβαιναν σε ένα μικρό φέρι μποτ από την Όρζολα της νήσου Λανζαρότε με προορισμό το ηφαιστειογενές νησάκι Λα Γκραθιόζα στην Ισπανία, όταν το «σάρωσε» ένα τεράστιο κύμα.

Το κύμα υψώθηκε τουλάχιστον μέχρι το πρώτο κατάστρωμα του πλοίου όπως φαίνεται και σε βίντεο που τράβηξε κάποιος από τους επιβάτες με το κινητό του.

Στα πλάνα διακρίνονται ορισμένοι εξ αυτών να παρακολουθούν πανικόβλητοι τα νερά να κατακλύζουν το φέρι μποτ κι άλλοι να σηκώνουν τα πόδια τους για να μη βραχούν.

Στο βίντεο ακούγονται παιδιά να ουρλιάζουν κι ένα τρομοκρατημένο αγόρι να βάζει τα κλάματα, ενώ τα νερά παρασύρουν διάφορα αντικείμενα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τη σύντομη περιπέτεια το φέρι μποτ κατάφερε να φθάσει στον προορισμό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.