ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Κακοκαιρία Daniel: Η στιγμή που διασώστες σώζουν οικογένεια από δρόμο ποτάμι στη Λάρισα (φωτο)

Μια οικογένεια βρέθηκε εγκλωβισμένη μέσα σε σπίτι που πλημμύρισε από τις καταρρακτώδεις βροχές

Κακοκαιρία Daniel: Η στιγμή που διασώστες σώζουν οικογένεια από δρόμο ποτάμι στη Λάρισα (φωτο)

Ο φωτογραφικός φακός  αποτύπωσε τη δραματική διάσωση μιας οικογένειας μέσα από ένα πλημμυρισμένο σπίτι στη Λάρισα μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Στις φωτογραφίες φαίνεται δρόμος της Λάρισας να έχει μετατραπεί σε ποτάμι, ενώ μια οικογένεια βρέθηκε εγκλωβισμένη μέσα σε σπίτι που πλημμύρισε από τις καταρρακτώδεις βροχές της κακοκαιρίας Daniel.

Οι διασώστες έσπευσαν να βοηθήσουν την οικογένεια με ένα φουσκωτό.

Δύο μικρά παιδιά και ένας ηλικιωμένος βγήκαν σώοι από τον ορμητικό χείμαρρο χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των διασωστών.

Σε μια από τις φωτογραφίες το κοριτσάκι που σώθηκε, η μικρή Γεωργία, διακρίνεται να χαιρετά τα αγαπημένα της πρόσωπα χαρούμενη.

Μόλις τα μικρά παιδιά κατέβηκαν από το φουσκωτό ο πατέρας έτρεξε και τα αγκάλιασε ανακουφισμένος.

Στο Αρμένιο Λάρισας ( Δ. Κιλελέρ) η πυροσβεστική υπηρεσία επενέβη, στη διάρκεια της νύχτας, για παροχή βοήθειας σε κατοίκους που πλημμύρισαν τα σπίτια τους, καθώς χείμαρρος της ευρύτερης περιοχής λόγω της ορμητικότητάς του υπερχείλισε.

Μάλιστα, οι διασώστες κατάφεραν και έσωσαν μια οικογένεια μαζί με τα σκυλάκια της.

Πλημμυρικά φαινόμενα καταγράφηκαν στην περιοχή της Χάλκης Λάρισας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Π.Υ. απεγκλώβισε οδηγό που κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο Χάλκη – Νίκαιας, ενώ νερό έχει φτάσει και στα πρώτα σπίτια της Νίκαιας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.